Op zoek naar een passende dakkapel?

Er zijn passende dakkapellen voor ieder dak, want bij het ontwerpen van dakkapellen zijn er oneindig veel mogelijkheden. Ben je op zoek naar een passende dakkapel? Dan heb je niet alleen de keuze uit types met een plat of een schuin dak. Je kunt ook kiezen uit modellen waarbij de nok een- of tweezijdig is verhoogd. De door jou gekozen dakkapel is vaak gemaakt van hout of kunststof, of van een variatie van die materialen. Dakkapellen kunnen voorzien worden van diverse soorten glas, zoals bijvoorbeeld HR++ en zonwerende beglazing. De kozijnen kunnen op allerlei mogelijke manieren worden ingedeeld. De door jou gekozen dakkapel is afgewerkt met dakpannen of met een duurzame bedekking van kunststof. Desgewenst kan jouw dakkapel worden voorzien van een volledig geïntegreerd elektrisch rolluik of screen.

Meer licht en ruimte

Heb je een passende dakkapel gevonden? Dan kun je ongetwijfeld genieten van meer licht en ruimte. Uiteraard geeft de leverancier van dakkapellen jouw graag een passend advies. Natuurlijk houdt hij dan rekening met al jouw wensen, de eventueel door een vergunning gestelde eisen en de technische mogelijkheden. Overigens kun je ook bij hem terecht voor het onderhoud, de renovatie of de vervanging van jouw dakkapel. Laat je jouw oude exemplaar vervangen door een nieuwe? Absoluut geen probleem! En uiteraard wordt het oude materiaal keurig opgeruimd en afgevoerd.

Vakkundige en snelle plaatsing

De in verschillende uitvoeringen verkrijgbare dakkapellen kunnen volledig aan jouw wensen worden aangepast. Ze worden uiteraard vakkundig geplaatst. Ervaren timmerlieden kunnen een dakkapel vakkundig binnen 1 dag plaatsen. Die snelle plaatsing heeft als voordeel dat je niet onnodig lang mensen over de vloer hebt. Bovendien zit je niet onnodig lang in de rommel. Daarnaast zorgen de ervaren timmerlieden er ook voor dat de geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. De door de timmerlieden gebruikte constructies en materialen zijn van de beste kwaliteit. Daarom wordt er, bij deugdelijk onderhoud, een garantie gegeven van 10 jaar. 

Hout of kunststof

Kies je voor hout? Hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien is hout gemakkelijk te bewerken. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Die materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm. Je kunt dus lang genieten van jouw nieuwe houten dakkapel. Kies je voor kunststof? Dit materiaal is onderhoudsvrij. Bovendien biedt kunststof veel mogelijkheden wat betreft afwerking, print en kleur. Je kunt dus kiezen voor een stijl die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een massieve kunststof beplating. Dat geeft een moderne strakke uitstraling.

Gerelateerde berichten

Recente berichten