Home Lifestyle

Lifestyle

Langer thuis blijven wonen met een traplift

Als je eenmaal een respectievelijke leeftijd hebben bereikt. Wil je graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Je bent gehecht aan je eigen plekje en je wilt die zelfstandigheid graag behouden. Vaak als je lichamelijk wat gaat mankeren, moet er mogelijk gekeken worden naar mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen. Wanneer je bijvoorbeeld slecht ter been bent en moeite hebt met traplopen, dan kan het gunstig zijn om te kijken naar een zogeheten traplift. Lees in dit artikel een aantal punten lezen waar je volgens Sfeer & Wonen in ieder geval op moet letten.

Betaal niet teveel voor je opstal- en inboedelverzekering

Als het gaat om huizen, is een opstalverzekering en een inboedelverzekering vergelijken, zeker niet overbodig. Niet alleen voor jouw eigen huis is het handig. Maar ook als je huizen koopt, verkoopt of verhuurt, kan een verzekering soms goed van pas komen. Wat doe je namelijk als er iets gebeurt? Benieuwd waar je nog meer aan moet denken bij deze verzekeringen en waarom vergelijk altijd een goed idee is? Sfeer & Wonen vertelt je hier graag iets meer over!

Maak je huis levensloopbestendig

Je vindt het vast belangrijk dat jouw huis mee gaat met jouw leeftijd. Op een bepaald moment kan het zo zijn dat het aanschaffen van een traplift daar ook bij hoort! Benieuwd waar je aan moet denken en hoe de aanschaf van een traplift in zijn werk gaat? Lees dan snel het artikel van Sfeer & Wonen over de aanschaf van een traplift.

Heb jij al een aroma diffuser in huis?

De laatste tijd zien we in steeds meer huizen een aroma diffuser staan, en niet voor niets. Geur doet zonder dat je het doorhebt ontzettend veel met je mood. De meeste mensen hebben al eens gehoord van aromatherapie. Dit is een therapievorm waarbij allerlei (meestal 100% natuurlijk) geuren worden gebruikt om iemands gemoedstoestand te beïnvloeden. Meer weten over een aroma diffuser? Sfeer & Wonen vertelt je graag iets meer!

Alles omtrent lifestyle en wonen volgens Sfeer & Wonen

Steeds vaker worden lifestyle en wonen in één adem genoemd. Natuurlijk brengt Sfeer & Wonen je de laatste woonideeën, woontrends en wooninspiratie, maar praktische lifestyle tips worden ook steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan artikelen over verhuizen of verbouwen, tips voor thuiswerken of het besparen van energie door bijvoorbeeld een slimme energiemeter. Op zoek naar de laatste lifestyle trends op het gebied van wonen? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Laat je ook inspireren door andere woon categorieën

Sfeer & Wonen vertelt je graag hoe ook jij thuis lifestyle en wonen optimaal kan combineren. Ben je na het lezen van verschillende lifestyle tips nog op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook gerust eens één van onze andere woon categorieën met inspiratie voor binnen en buiten, maar ook houden wij je op de hoogte van de laatste woontrends

Meest recent