Contactformulier

Wat leuk dat je de website van Sfeer & Wonen bezoekt. Hopelijk heb je de nodige wooninspiratie opgedaan en maak je van jouw huis echt een plekje voor jezelf!

Heb je naar een vraag of opmerking naar aanleiding van één van de wooninspiratie artikelen? Of wil je een toffe samenwerking aangaan met Sfeer & Wonen? Stuur ons dan via het onderstaande contactformulier of ons e-mailadres een berichtje. Wij geven graag antwoord op al je vragen, aanvullingen of opmerkingen. Ook voor een toffe samenwerking staan wij graag open. Tot snel!

Sfeer & Wonen

  Recente berichten

  Het kappen en verwijderen van bomen

  Om verschillende reden van belang zijn om een boom, of een aantal bomen te laten kappen. Toch is het kappen van bomen is vaak niet iets wat je zomaar even doet. Ben je benieuwd wat er nog meer komt kijken bij het kappen of rooien van bomen? Sfeer & Wonen vertelt je hier graag iets meer over!

  De voordelen en mogelijkheden van duo rolgordijnen

  Het gebruik van gordijnen binnen jouw interieur is van groot belang! Alle soorten gordijnen zullen de sfeer in je huis min of meer beïnvloeden. Met dit in gedachte treden duo rolgordijnen de laatste jaren nadrukkelijker op de voorgrond. Benieuwd waarom duo rolgordijnen binnen jouw interieur niet kunnen ontbreken? Sfeer & Wonen vertelt je graag iets meer over het type gordijn en zet alle voordelen voor je op een rijtje!

  Een houten overkapping in de tuin? Hier moet je aan denken!

  Op zoek naar een nieuw klusproject om in je vrije tijd mee aan de slag te gaan? Het maken van een overkapping voor in je tuin is dan een uitstekend idee. Met een houten overkapping bereid je jouw tuin perfect voor op de de lente en zomer. Sfeer & Wonen geeft je de nodige ideeën en inspiratie voor het maken van een houten overkapping.

  Sfeer & Wonen trends: De retro woonstijl

  Onder het mom van ‘Vroeger was alles beter’ licht Sfeer & Wonen de tijdloze retro woontrend uit. Een retro interieur of retro inrichting is allang niet meer de nieuwste woontrend. Toch is het een trend die elk jaar binnen wonen blijft terugkomen. Hierdoor wordt een retro woonstijl dan zowel als klassiek, tijdloos en modern gezien. Sfeer & Wonen geeft je graag iets meer informatie over de woontrend en ook een aantal handige retro interieur tips!

  Op een slimme manier de tuin onderhouden

  Wereldwijd staan de technologische ontwikkelingen niet stil. Ook technologische ontwikkelingen voor de tuin blijven niet onopgemerkt. Met een robot grasmaaier heb je een slimme oplossing om de tuin te onderhouden. Benieuwd naar de functies, varianten en waarom je voor een robot grasmaaier moet kiezen? Sfeer & Wonen zet deze punten voor je op een rijtje!