Home Woontrends

Woontrends

Sfeer & Wonen trends: Met de subsidieregelingen van 2021 is dit hét moment om je woning te verduurzamen

Het verduurzamen van een woning is een woontrend die de laatste jaren steeds meer in opkomst is. Tegenwoordig zijn er als het om het verduurzamen van je huis gaat, er tal van subsidieregelingen waar je gebruik van kunt maken. Ben je benieuwd welke subsidieregelingen op het gebied van duurzaam wonen er zijn? In dit artikel van Sfeer & Wonen lees je er alles over.

Sfeer & Wonen trends: De retro woonstijl

Onder het mom van ‘Vroeger was alles beter’ licht Sfeer & Wonen de tijdloze retro woontrend uit. Een retro interieur of retro inrichting is allang niet meer de nieuwste woontrend. Toch is het een trend die elk jaar binnen wonen blijft terugkomen. Hierdoor wordt een retro woonstijl dan zowel als klassiek, tijdloos en modern gezien. Sfeer & Wonen geeft je graag iets meer informatie over de woontrend en ook een aantal handige retro interieur tips!

Sfeer & Wonen trends: Industrieel wonen

Een industriële stijl van je interieur is tegenwoordig een van de meest bekende woontrends. Industriële meubels vind je daarom in vele woningen terug tegenwoordig. Alleen waar moet je nou precies beginnen als je dit binnen je interieur wilt creëren? In dit artikel vertelt Sfeer & Wonen je graag meer over wat je moet weten over de woontrend industrieel wonen.

Sfeer & Wonen trends: Herfst 2020

De laatste warme zonnestralen van de zomer van 2020 strijken nog even op ons neer, maar officieel begint de herfstperiode vandaag. Het najaar gaat weer beginnen en als we de voorspellingen mogen geloven, wacht ons nog een mooie en warme nazomer dit jaar. Ondanks dat het nog niet direct als herfst zal voelen, is de herfstperiode toch traditiegetrouw een omslagpunt als we kijken naar trends op het gebied van wonen.

De woontrends van Sfeer & Wonen

Ben jij altijd op zoek naar de laatste woontrends? Dan ben je bij Sfeer & Wonen op de juiste plaats. Wij houden je graag op de hoogte van al het nieuws op het gebied van kleuren, woonstijlen, seizoenstrends en materialen voor in en om het huis. 

Binnen en buiten volgens de laatste woontrends

Woontrends zijn niet alleen bijzonder leuk om bij te houden en over te lezen. Ze zijn ook nog eens bijzonder nuttig. Wie wil zijn huis nou niet volgens de laatste woontrends inrichten? Door het lezen van de woontrend artikelen van Sfeer & Wonen heb je altijd de laatste woonkennis paraat en deze kun je gelijk vertalen naar je interieur voor binnen of voor de tuin buiten.  

Innovatie en wonen

De woonbranche staat bekend om zijn continue innovatie. Daarom volgen de woontrends elkaar vaak in hoog tempo op en het is soms niet meer bij te houden. Toch worden zulke woonideeën ook vaak gecategoriseerd in seizoenen. Lees bijvoorbeeld eens de herfsttrends van 2020 volgens Sfeer & Wonen. Is de herfst trend van dit jaar toch niks voor jou? Laat je dan inspireren door talloze andere huis, tuin en keuken ideeën. Op deze manier zul je zowel stijlvol als sfeervol wonen!

Tip: Lees vooral ook alles omtrent wonen en lifestyle!

Meest recent