Samenwerken?

Sfeer & Wonen is gestart vanuit het idee om jouw huis meer sfeer te geven, maar vooral om er jouw eigen plek van te maken. Een huis moet daadwerkelijk als ‘jouw thuis’ voelen. Natuurlijk proberen wij altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en leven. Dit uit zich onder andere in artikelen voor woonideeën en wooninspiratie, maar bijvoorbeeld ook hoe belangrijk lifestyle in combinatie met wonen is. 

Ben je zelf ook nog een interessante woontrend tegengekomen of heb je een eigen product dat je graag op Sfeer & Wonen wil promoten? Dan gaan wij graag een samenwerking met jou aan!

Wat hebben wij te bieden?

Door samen te werken met Sfeer & Wonen profiteer je van een aantal mooie voordelen. Niet alleen bereik je een enorm specifieke doelgroep die geïnteresseerd is jouw product. Ook bereik je een immense doelgroep die een passie heeft voor woonstyling, interieurtrends en andere wooninspiratie. Daarnaast zal de samenwerking ook de vindbaarheid van jouw website, product of merk een aanzienlijke boost geven. 

Gezamenlijk met de bovenstaande pluspunten zetten wij graag nog alle andere voordelen voor je op een rijtje:

  • Hoge domein autoriteit, bevorderlijk voor SEO en online marketing (DA 50+)
  • Bereiken van 3.000+ unieke maandelijkse bezoekers geïnteresseerd in alles omtrent wonen
  • Jouw product, merk of dienst voor altijd uitgelicht op Sfeer & Wonen
  • Meer relevant verkeer naar jouw website

De mogelijkheden

Samenwerken met Sfeer & Wonen is mogelijk door middel van gastbloggen. Het is mogelijk om zelf een artikel aan te leveren, maar het is ook mogelijk om een woon gerelateerd artikel door ons te laten schrijven. Bij de laatste mogelijkheid zullen we aan de hand van een briefing het artikel vormgeven.

Geïnteresseerd in een samenwerking, op zoek naar meer informatie of benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact met Sfeer & Wonen op. Of vul onderstaand contactformulier in!

    Recente berichten