Samenwerken?

Sfeer & Wonen is gestart vanuit het idee om jouw huis meer sfeer te geven, maar vooral om er jouw eigen plek van te maken. Een huis moet daadwerkelijk als ‘jouw thuis’ voelen. Natuurlijk proberen wij altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en leven. Dit uit zich onder andere in artikelen voor woonideeën en wooninspiratie, maar bijvoorbeeld ook hoe belangrijk lifestyle in combinatie met wonen is. 

Ben je zelf ook nog een interessante woontrend tegengekomen of heb je een eigen product dat je graag op Sfeer & Wonen wil promoten? Dan gaan wij graag een samenwerking met jou aan!

Wat hebben wij te bieden?

Door samen te werken met Sfeer & Wonen profiteer je van een aantal mooie voordelen. Niet alleen bereik je een enorm specifieke doelgroep die geïnteresseerd is jouw product. Ook bereik je een immense doelgroep die een passie heeft voor woonstyling, interieurtrends en andere wooninspiratie. Daarnaast zal de samenwerking ook de vindbaarheid van jouw website, product of merk een aanzienlijke boost geven. 

Gezamenlijk met de bovenstaande pluspunten zetten wij graag nog alle andere voordelen voor je op een rijtje:

 • Hoge domein autoriteit, bevorderlijk voor SEO en online marketing (DA 50+)
 • Bereiken van 3.000+ unieke maandelijkse bezoekers geïnteresseerd in alles omtrent wonen
 • Jouw product, merk of dienst voor altijd uitgelicht op Sfeer & Wonen
 • Meer relevant verkeer naar jouw website

De mogelijkheden

Samenwerken met Sfeer & Wonen is mogelijk door middel van gastbloggen. Het is mogelijk om zelf een artikel aan te leveren, maar het is ook mogelijk om een woon gerelateerd artikel door ons te laten schrijven. Bij de laatste mogelijkheid zullen we aan de hand van een briefing het artikel vormgeven.

Geïnteresseerd in een samenwerking, op zoek naar meer informatie of benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact met Sfeer & Wonen op. Of vul onderstaand contactformulier in!

  Recente berichten

  Het kappen en verwijderen van bomen

  Om verschillende reden van belang zijn om een boom, of een aantal bomen te laten kappen. Toch is het kappen van bomen is vaak niet iets wat je zomaar even doet. Ben je benieuwd wat er nog meer komt kijken bij het kappen of rooien van bomen? Sfeer & Wonen vertelt je hier graag iets meer over!

  De voordelen en mogelijkheden van duo rolgordijnen

  Het gebruik van gordijnen binnen jouw interieur is van groot belang! Alle soorten gordijnen zullen de sfeer in je huis min of meer beïnvloeden. Met dit in gedachte treden duo rolgordijnen de laatste jaren nadrukkelijker op de voorgrond. Benieuwd waarom duo rolgordijnen binnen jouw interieur niet kunnen ontbreken? Sfeer & Wonen vertelt je graag iets meer over het type gordijn en zet alle voordelen voor je op een rijtje!

  Een houten overkapping in de tuin? Hier moet je aan denken!

  Op zoek naar een nieuw klusproject om in je vrije tijd mee aan de slag te gaan? Het maken van een overkapping voor in je tuin is dan een uitstekend idee. Met een houten overkapping bereid je jouw tuin perfect voor op de de lente en zomer. Sfeer & Wonen geeft je de nodige ideeën en inspiratie voor het maken van een houten overkapping.

  Sfeer & Wonen trends: De retro woonstijl

  Onder het mom van ‘Vroeger was alles beter’ licht Sfeer & Wonen de tijdloze retro woontrend uit. Een retro interieur of retro inrichting is allang niet meer de nieuwste woontrend. Toch is het een trend die elk jaar binnen wonen blijft terugkomen. Hierdoor wordt een retro woonstijl dan zowel als klassiek, tijdloos en modern gezien. Sfeer & Wonen geeft je graag iets meer informatie over de woontrend en ook een aantal handige retro interieur tips!

  Op een slimme manier de tuin onderhouden

  Wereldwijd staan de technologische ontwikkelingen niet stil. Ook technologische ontwikkelingen voor de tuin blijven niet onopgemerkt. Met een robot grasmaaier heb je een slimme oplossing om de tuin te onderhouden. Benieuwd naar de functies, varianten en waarom je voor een robot grasmaaier moet kiezen? Sfeer & Wonen zet deze punten voor je op een rijtje!