HomeBuiten

Buiten

Wooninspiratie voor buiten door Sfeer & Wonen

Of je nou groene vingers hebt of juist niet. De tuin is één van de meeste fijne plekjes van het huis. Toch kunnen veel mensen een beetje hulp gebruiken met het inrichten en vormgeven van hun tuin. Voor zowel de mensen met groene vingers als de mensen zonder groene vingers brengt Sfeer & Wonen je de nodige wooninspiratie voor buiten!

Tuinideeën 

Het maakt niet uit of je een kleine of grote tuin hebt. Er zijn altijd genoeg tuinideeën op te doen. Zelfs als je geen tuin hebt, maar wel een balkon dan kun je deze zodanig als een tuin vormgeven. Op deze manier heb je toch met minimale ruimte het idee dat je een lekkere buitenplek hebt om te ontspannen. Wil je van jouw tuin of balkon echt een oase van rust maken? Laat je dan inspireren door verschillende tuinideeën voor bijvoorbeeld een mediterrane tuin, een Japanse tuin of een moderne tuin. 

Ieder seizoen telt

Een tuin en het gebruik van een tuin is per seizoen enorm verschillend. Daarom is het ook van groot belang om jouw tuin of balkon perfect op ieder seizoen af te stemmen. Denk bijvoorbeeld bij tuininspiratie voor de zomer aan een mooie vuurtafel of vuurkorf. Bij tuininspiratie voor de winter de laatste tips om je tuin of balkon lente- of zomer klaar te maken. En bij tuininspiratie voor de lente kun je denken aan het onderhouden van alle flora en fauna in jouw tuin!

Tip: Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Bekijk dan ook ons eens onze wooncategorie voor binnen, de laatste woontrends of de alles omtrent lifestyle en wonen.

Meest recent