Home Binnen

Binnen

De voordelen en mogelijkheden van duo rolgordijnen

Het gebruik van gordijnen binnen jouw interieur is van groot belang! Alle soorten gordijnen zullen de sfeer in je huis min of meer beïnvloeden. Met dit in gedachte treden duo rolgordijnen de laatste jaren nadrukkelijker op de voorgrond. Benieuwd waarom duo rolgordijnen binnen jouw interieur niet kunnen ontbreken? Sfeer & Wonen vertelt je graag iets meer over het type gordijn en zet alle voordelen voor je op een rijtje!

Onmisbaar binnen ieder huishouden. De robot stofzuiger!

Is een robot stofzuiger de investering waard? Sfeer & Wonen verklapt je alvast, als je houdt van wat technische snufjes in huis en het geld kunt missen. Dan is een robot stofzuiger een leuke en handige aanvulling in huis!

Kom tot rust in een ontspannen badkamer

Hecht jij waarde aan een ontspannen badkamer en wil je dat jouw huis een plek is, waar je heerlijk tot rust kunt komen na een lange werkdag? Sfeer & Wonen licht voor je uit hoe je dit precies doet!

Het stappenplan naar jouw perfecte woonkamer!

De woonkamer is één van de plaatsen in huis waarin je de meeste tijd op een dag doorbrengt. Het is daarom van groot belang om je woonkamer echt als ‘jouw’ plekje in te richten. Toch is het voor velen lastig hoe ze een gezellige woonkamer inrichten en waar ze moeten beginnen met het creëren van hun eigen plekje. Sfeer & Wonen herkent dit als geen ander en helpt je graag op weg!

Wooninspiratie voor binnen door Sfeer & Wonen

Voor welke binnenruimte je ook op zoek bent naar wooninspiratie: Sfeer & Wonen staat voor je klaar! Met de wooninspiratie voor binnen word je niet alleen voorzien van de huidige trends. Ook voor alles omtrent woonkamer inspiratie of een complete interieur make-over bij je bij ons aan het juiste adres. Dus kijk gerust rond en ontdek wat voor woon- en interieur inspiratie Sfeer & Wonen je te bieden heeft. 

Interieur inspiratie voor groot en klein

De wooninspiratie en woonidee artikelen van Sfeer & Wonen brengen enorm veel verschillende stijl- en interieurtips. Of je nu een groot of klein huis hebt, een lange woonkamer of een smalle woonkamer, allerlei verschillende woonideeën zijn hier terug te vinden. Elk artikel dat je inspireert zal je uiteindelijk een stukje dichterbij het creëren van jouw ‘eigen plek’ laten komen.

Woonstijlen

Door de jaren heen zijn er verschrikkelijk veel woonstijlen ontstaan. Ook nu staat de woonbranche niet stil en worden er wekelijks nieuwe woonstijlen en nieuwe woonideeën gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan landelijk wonen, een moderne woonstijl, industrieel wonen of juist de botanische stijl. Sfeer & Wonen geeft je graag een inkijk in deze verschillende stijlen en geeft je praktische tips en tricks om een stijl binnen jouw interieur eigen te maken. 

Tip: Heb je na het lezen van onze wooninspiratie artikelen voor binnen de smaak te pakken en wil je ook de buitenomgeving aanpakken? Bekijk dan onze wooninspiratie voor buiten. Of blijf op de hoogte van de laatste woontrends en alles omtrent wonen en lifestyle!

Meest recent

Het kappen en verwijderen van bomen

Om verschillende reden van belang zijn om een boom, of een aantal bomen te laten kappen. Toch is het kappen van bomen is vaak niet iets wat je zomaar even doet. Ben je benieuwd wat er nog meer komt kijken bij het kappen of rooien van bomen? Sfeer & Wonen vertelt je hier graag iets meer over!

De voordelen en mogelijkheden van duo rolgordijnen

Het gebruik van gordijnen binnen jouw interieur is van groot belang! Alle soorten gordijnen zullen de sfeer in je huis min of meer beïnvloeden. Met dit in gedachte treden duo rolgordijnen de laatste jaren nadrukkelijker op de voorgrond. Benieuwd waarom duo rolgordijnen binnen jouw interieur niet kunnen ontbreken? Sfeer & Wonen vertelt je graag iets meer over het type gordijn en zet alle voordelen voor je op een rijtje!

Een houten overkapping in de tuin? Hier moet je aan denken!

Op zoek naar een nieuw klusproject om in je vrije tijd mee aan de slag te gaan? Het maken van een overkapping voor in je tuin is dan een uitstekend idee. Met een houten overkapping bereid je jouw tuin perfect voor op de de lente en zomer. Sfeer & Wonen geeft je de nodige ideeën en inspiratie voor het maken van een houten overkapping.

Sfeer & Wonen trends: De retro woonstijl

Onder het mom van ‘Vroeger was alles beter’ licht Sfeer & Wonen de tijdloze retro woontrend uit. Een retro interieur of retro inrichting is allang niet meer de nieuwste woontrend. Toch is het een trend die elk jaar binnen wonen blijft terugkomen. Hierdoor wordt een retro woonstijl dan zowel als klassiek, tijdloos en modern gezien. Sfeer & Wonen geeft je graag iets meer informatie over de woontrend en ook een aantal handige retro interieur tips!

Op een slimme manier de tuin onderhouden

Wereldwijd staan de technologische ontwikkelingen niet stil. Ook technologische ontwikkelingen voor de tuin blijven niet onopgemerkt. Met een robot grasmaaier heb je een slimme oplossing om de tuin te onderhouden. Benieuwd naar de functies, varianten en waarom je voor een robot grasmaaier moet kiezen? Sfeer & Wonen zet deze punten voor je op een rijtje!