Home Binnen

Binnen

Onmisbare accessoires voor in de badkamer

Als je eenmaal de badkamer van je dromen hebt gecreëerd, dan is het tijd voor de volgende stap. Het wordt dan tijd voor het toevoegen van accessoires aan je badkamer. Sfeer & Wonen helpt je hier graag bij. Lees snel het artikel met volgens ons onmisbare accessoires voor in de badkamer.

Kies je voor een douchegoot of een douchebak?

Wil je je badkamer verbouwen, maar heb je last van keuzestress? Of weet je nog niet zo goed wat je met je douche aan wilt? Geen paniek! Hieronder zet Sfeer & Wonen meer uitleg over een douchebak en een douchegoot op een rijtje. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je iets kiest dat bij jouw badkamer past! Voor iedere stijl, budget, combinatie en andere persoonlijke voorkeuren is namelijk wel iets te vinden.

De voordelen van een elektrische haard voor in huis

De voordelen van een elektrische haard zijn niet moeilijk te bedenken. Toch heeft het gebruik van een elektrische kachel meer pluspunten dan je misschien denkt. Benieuwd geworden naar deze voordelen? Sfeer & Wonen zet ze voor je op een rijtje!

Een checklist voor de badkamer van je dromen

Als je de badkamer wilt verbouwen en dé badkamer van je dromen wilt ontwerpen, dan zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Het is altijd goed om een checklist te maken. Met de checklist van Sfeer & Wonen weet je van welke elementen de badkamer zeker voorzien moet zijn!

Wooninspiratie voor binnen door Sfeer & Wonen

Voor welke binnenruimte je ook op zoek bent naar wooninspiratie: Sfeer & Wonen staat voor je klaar! Met de wooninspiratie voor binnen word je niet alleen voorzien van de huidige trends. Ook voor alles omtrent woonkamer inspiratie of een complete interieur make-over bij je bij ons aan het juiste adres. Dus kijk gerust rond en ontdek wat voor woon- en interieur inspiratie Sfeer & Wonen je te bieden heeft. 

Interieur inspiratie voor groot en klein

De wooninspiratie en woonidee artikelen van Sfeer & Wonen brengen enorm veel verschillende stijl- en interieurtips. Of je nu een groot of klein huis hebt, een lange woonkamer of een smalle woonkamer, allerlei verschillende woonideeën zijn hier terug te vinden. Elk artikel dat je inspireert zal je uiteindelijk een stukje dichterbij het creëren van jouw ‘eigen plek’ laten komen.

Woonstijlen

Door de jaren heen zijn er verschrikkelijk veel woonstijlen ontstaan. Ook nu staat de woonbranche niet stil en worden er wekelijks nieuwe woonstijlen en nieuwe woonideeën gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan landelijk wonen, een moderne woonstijl, industrieel wonen of juist de botanische stijl. Sfeer & Wonen geeft je graag een inkijk in deze verschillende stijlen en geeft je praktische tips en tricks om een stijl binnen jouw interieur eigen te maken. 

Tip: Heb je na het lezen van onze wooninspiratie artikelen voor binnen de smaak te pakken en wil je ook de buitenomgeving aanpakken? Bekijk dan onze wooninspiratie voor buiten. Of blijf op de hoogte van de laatste woontrends en alles omtrent wonen en lifestyle!

Meest recent