5 bijzondere gedenkproducten voor thuis

Wil je jouw dierbare voor altijd bij je houden? Dan doe je dit vaak door de as te bewaren. Op dit gebied zijn er een groot aantal mogelijkheden om aan te denken. Iedere urn kan hierbij weer een geheel andere uitstraling geven, waardoor deze helemaal bij jouw dierbare past. Maar wat zijn dan de 5 bijzonderste gedenkproducten voor thuis?

Een bronzen urn in meerdere vormen

Een urn van brons is een bijzonder gedenkproduct om thuis te plaatsen. Je kunt deze in een groot aantal varianten aanschaffen, waarbij het vooral om de vorm gaat. Heb je bijvoorbeeld een dierbare die veel van vlinders hield? Dan kun je deze vormen terug laten komen in het product. Ook bloemen en andere varianten zijn mogelijk op dit gebied.

Messing brengt meerdere kleurmogelijkheden met zich mee

Een ander bijzonder gedenkproduct is een urn van messing. Messing is gemaakt uit een legering van zink en koper en daarmee een duurzaam metaalsoort. Naast de standaard goudgele kleur kun je ook voor een van de andere kleuren kiezen, waardoor het niet alleen bij jouw dierbare past, maar ook een mooie plek binnen het interieur kan krijgen. Bekijk daarbij ook naar de verschillende afbeeldingen die erbij kunnen komen, zodat je een product hebt dat een goede herinnering geeft.

Porselein als veelvoorkomende keramieksoort

Was jouw dierbare helemaal weg van porselein en wil je als nabestaande daarom ook voor dit materiaal gaan? Dan zijn de porseleinen urnen een geschikte oplossing. Porselein staat bekend als een veel voorkomende vorm van keramiek, welke met veel deskundigheid gemaakt is. Op het porselein kan een afbeelding komen, welke jou altijd terug laat denken aan de mooie momenten samen.

Natuursteen urnen voor binnen en buiten

Als je voor meer luxe wilt gaan met de urnen, kun je ook voor natuursteen kiezen. Deze gedenkproducten zijn gemaakt van graniet of marmer, waardoor je de urn niet alleen binnen kunt plaatsen, maar ook buiten een mooie gedenkplek kunt creëren. De as blijft hierbij te allen tijde goed doordat het product luchtdicht is en weersinvloeden geen kans krijgen. Je kunt de natuursteen urnen met verschillende vormen en toevoegingen krijgen, waardoor tekst en afbeeldingen ook mogelijk zijn.

Hout geeft jou de warme uitstraling

Bij een landelijke interieurstijl kun je de houten urnen volledig op laten gaan in de overige accessoires. Een urn van hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl je hem met veel verschillende accessoires kunt combineren. Het hout kan in meerdere vormen komen en je kunt daarbij ook extra graveringen laten toevoegen. De houten urnen kunnen daarom zorgen voor een mooie gedenkplek voor jouw dierbare.

Gerelateerde berichten

Recente berichten