Wat zijn de populairste trends in deurbeslag?

Ben je toe aan een verandering in je interieur, maar wil je niet meteen nieuwe meubels kopen? Kies dan voor het veranderen van je deurbeslag. Hiermee bedoelen we alle accenten die komen kijken bij de deuren in je woning. Denk bijvoorbeeld aan sloten, deurklinken, scharnieren en de brievenbus. Door deze kleine accenten te veranderen kun je jouw hele woning een nieuwe look geven. Want wat is het eerste dat je gasten zien? Precies, de voordeur. En met een kleine aanpassing kun je ervoor zorgen dat iedere deur een belevenis is. Zelfs de deur naar het toilet! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder, en ontdek de populairste trends in deurbeslag!

Zwarte deurklinken

Vroeger zag je eigenlijk alleen maar deurklinken die gemaakt waren van chroom of nikkel. Deze deurklinken waren vooral praktisch, en zeer minimalistisch van design. Gelukkig is er tegenwoordig veel meer keuze op het gebied van deurbeslag, en zeker wanneer het gaat over deurklinken. Ben je op zoek naar een deurklink die opvalt én die sfeer meebrengt aan je huis? Kies dan voor de stoere zwarte deurklinken, deze deurklinken zijn namelijk speciaal ontwikkelt met oog voor sfeer én stijl. Dit betekent dat ze goed opvallen en een onderwerp van gesprek zullen zijn voor veel gasten. Wil je toch niet helemaal afstand doen van het nikkel/chroom? Geen probleem, want er zijn voldoende deurklinken die zwart en nikkel met elkaar combineren.

Retro wc-deuren sloten

Tegenwoordig zijn veel toiletsloten uitgevoerd met een klein rond gaatje, waarin een rood bolletje verschijnt wanneer het toilet bezet is. Maar wist je dat het veel makkelijker kan? De retro wc-sloten zijn namelijk uitgevoerd met een volledig tekstplaatje. Dit betekent dat het slot letterlijk aangeeft of het toilet ‘vrij’ of ‘bezet’ is. Dat is niet alleen handiger dan een klein rond bolletje, maar ziet er ook nog eens veel stoerder uit. Niet voor niets zijn deze retro wc-sloten één van de meest populaire deurbeslagtrends ooit! Daarnaast zijn ze ook nog verkrijgbaar in meerdere kleuren en designs, wat betekent dat er voor ieder huis een perfect retro wc-slot te vinden is.

Een ovale brievenbus

De meeste brievenbussen zijn rechthoekig van vorm, maar waarom? Met een rechthoekige brievenbus creëer je vier extra scherpe hoeken in je voordeur. Je hebt er misschien nog nooit bij stilgestaan, maar je voordeur lijkt harder en minder gastvrij met een rechthoekige brievenbus. Gelukkig is er een oplossing. Er zijn namelijk ook ovalen brievenbussen. Deze brievenbussen hebben geen hoeken en kun je gemakkelijk installeren in je voordeur. Ze zorgen voor een vriendelijke sfeer. Niet alleen voor je gasten, maar ook voor de postbode.

Gerelateerde berichten

Recente berichten