Een terrasoverkapping op maat

Ben jij op zoek naar een mooie terrasoverkapping voor je tuin of voor bijvoorbeeld het terras van je restaurant? Maar weet je niet goed welke afmetingen je nodig hebt? Dan kun je een terrasoverkapping op maat aanschaffen of een mooi terrasscherm op je terras laten plaatsen. Het hangt er maar net vanaf welke optie beter geschikt is voor jouw terras. Bezoek daarom een bedrijf dat jou kan helpen met terrasoverkappingen. Het is een mooie toevoeging aan jouw terras en de gasten zullen het waarderen.

Terrasoverkapping die aan alle wensen voldoet

Als je een terrasoverkapping op maat nodig hebt, dan kun je een afspraak maken bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zij kunnen jou verder helpen en precies kijken welke overkapping mooi is bij jouw situatie en welke maat de overkapping moet zijn. Er zijn verschillende overkappingen en zo kun je er altijd één kiezen die aan jouw wensen voldoet. Zo zijn er terrasoverkappingen die aan alle kanten dicht zijn of terrasoverkappingen op maat die juist aan alle kanten open zijn. Natuurlijk kan je ook één kant dicht laten maken en de andere kant open laten. Alles is mogelijk met een terrasoverkapping op maat.

Terrasschermen horeca

Niet op zoek naar een terrasoverkapping, maar naar een terrasscherm voor op het terras van je restaurant of kroeg? Dan is dat een echte toevoeging aan je terras. Het maakt niet uit wat voor weer het is, met een terrasscherm kunnen de gasten altijd buiten zitten. Als je ook nog heaters plaatst, is het helemaal perfect. De gasten kunnen buiten zitten wanneer ze willen, ook tijdens de frisse avonden. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is harde wind. Terrasschermen horeca zijn eigenlijk onmisbaar op een terras. Voor zowel de gasten als voor het restaurant is het een pluspunt. Als het regent komen de terrasschermen horeca perfect uit.

Terrasoverkappingen

Terrasschermen horeca of een terrasoverkapping op maat, het is beide een toegevoegde waarde aan het terras van jouw restaurant. Kijk bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en zij kunnen jou helpen met welke optie het beste is voor jouw situatie. Een terrasoverkapping kan in sommige gevallen beter zijn dan een terrasscherm en andersom. Dit ligt er ook aan hoe groot je terras is en hoeveel zitplaatsen er zijn. Ook ligt het eraan waar het terras ligt. Aan het water staat bijvoorbeeld meer wind, dus dan is een terrasoverkapping beter, omdat deze blijft staan tijdens de harde wind. Een terrasscherm heeft meer last van de harde wind en kan niet gebruikt worden met heel slecht weer.

Gerelateerde berichten

Recente berichten