Een stalen opdekdeur past in ieder interieur!

Het nuttige met het aangename verenigen, dat is een groot goed en het geldt zeker voor de stalen opdekdeur. Voor wie nog niet weet wat hier precies mee wordt bedoeld, volgt een uitleg. De opdekdeur onderscheidt zich van de zogenaamde ‘stompe deur’ omdat de stompe deur geheel in het kozijn van de deur valt (het kozijn is de omlijsting van de deur), zodat je de naden ziet. De stalen opdekdeur met glas wordt steeds gewilder en je ziet hem in bijna ieder (nieuwbouw) huis wel verschijnen. Naast het uiterlijk heeft een stalen opdekdeur nog een aantal andere mooie voordelen. Sfeer & Wonen licht deze in dit artikel voor je uit!

De voordelen van een opdekdeur

Een opdekdeur heeft een aantal voordelen. Doordat een opdekdeur over het kozijn heen valt zie je geen naden. Dit staat niet alleen veel mooier, het zorgt er ook nog eens voor dat er geen tocht tussen de kieren kan komen. Dat kan op termijn veel energie besparen. Bovendien is het dan ook veiliger, omdat het veel lastiger wordt om een opdekdeur open te breken, in tegenstelling tot een stompe deur. Ook het feit dat het om staal gaat, maakt het veel degelijker. Staal gaat langer mee dan bijvoorbeeld hout of kunststof. Voordeel hiervan is dat je veel lang plezier hebt van jouw opdekdeur.

Veel mogelijkheden

De stalen opdekdeur kan op maat worden gemaakt. In elk kozijn kan een passende deur gemaakt worden, hoog of laag, breed of smal, alles is mogelijk. Deze deur is weliswaar geen buitendeur, maar zorgt er wel voor dat je tochtvrij in de woonkamer kan zitten. Tussen het staal zit glas, waardoor de ruimte, zoals de woonkamer, niet donker wordt, maar juist lekker licht. Het kan helder glas zijn, maar ook matglas, waardoor er geen inkijk is. Zo kun je zelf bepalen wat bij jou, het huis en de ruimte past. 

Ga voor de beste keus

Als het gaat om de maten van de deur, maar ook de inhoud en de handgreep, je kunt allemaal zelf bepalen hoe je het wilt. Ook heb je keuze uit verschillende kleuren, wat ons betreft past de zwarte stalen opdekdeur binnen ieder interieur! Ontdek de wereld van de stalen opdekdeuren en ga voor het allerbeste. Dat is je huis of je bedrijf helemaal waard. Juist bij een kantoor kunnen deze deuren geschikt zijn vanwege de doorzichtigheid. Maar mocht je dat niet willen, dan is matglas ook mogelijk. In ieder geval heeft niemand last van tocht en is jouw kantoor of huis voorzien van een prachtige deur. De industriële look van de opdekdeur kan hiermee echt zorgen voor die finishing touch binnen een inrichting!

Maak je interieur af met een stalen opdekdeur

Na het lezen van dit artikel ben je op de hoogte van alle voordelen van een stalen opdekdeur. Niet alleen is een opdekdeur bijzonder functioneel, ook staat bijvoorbeeld een zwarte opdekdeur met glas prachtig binnen ieder interieur. Ben je op zoek naar nog meer wooninspiratie? Neem dan eens een kijkje in één van onze andere woon categorieën. Wij houden je op de hoogte van de laatste woontrends, alles voor binnen en buiten en de manier waarop lifestyle en wonen perfect te combineren zijn!

Gerelateerde berichten

Recente berichten