Deze accessoires voor kinderen kunnen niet ontbreken in de badkamer

Hoe lekker is het om na het badderen of na het douchen een warme en zachte badjas aan te kunnen trekken bij je kind? Zo kan je kind nog even rustig spelen en nagenieten van het badderen voordat hij of zij naar bed gaat. De warmte van een badjas is heerlijk en zeker op de koudere dagen is het fijn als je kind in een warme badjas kan kruipen. Heb je nog geen badjas voor je kind? Dan is het een goed idee om er eentje aan te schaffen! Zo kan je kindje voor het naar bed gaan nog lekker warm spelen in zijn of haar badjas.

Persoonlijke badjas

Maar hoe kan je een badjas voor een kind nou nog leuker maken? Met de naam van je kind erop! Zo is de badjas voor een kind nog persoonlijk ook. Kies een leuke kleur uit en laat de naam erop borduren. Dit is trouwens ook een hartstikke leuk cadeau voor een kind. Zo is het direct een persoonlijk cadeau en dat maakt de badjas voor een kind extra leuk. Aangezien een badjas dagelijks gebruikt kan worden, maakt het niet uit dat het kindje er al één heeft. Dan is het juist wel handig om er nog één te hebben.

Badcape baby

Is je kindje nog iets te klein voor een badjas? Ga dan voor een fijne zachte badcape voor je baby. Zo kun je jouw kindje heerlijk inwikkelen na het badderen of het douchen. Een badcape baby is vaak verkrijgbaar in meerdere mooie kleuren en ook deze kun je persoonlijk laten maken. Hoe leuk is het als je baby in een badcape ligt met zijn of haar naam erop; een persoonlijke badcape voor je baby. Vaak zijn ze volledig van katoen en hierdoor zijn ze extra zacht. Je baby kan dus heerlijk genieten in zo’n zachte omslagdoek.

Bron: Kidslabel

Badcape als cadeau

Ook een badcape is het perfecte cadeau om te geven aan een baby. Het maakt niet uit of de baby er al eentje heeft, want een badcape kun je elke avond gebruiken. Het is zelfs fijner om er meerdere in huis te hebben. En het is dan al helemaal leuk als je de badcape persoonlijk maakt met zijn of haar naam erop. Persoonlijke cadeaus zijn altijd top. Zo kun je vele andere cadeaus ook persoonlijk maken, zoals bijvoorbeeld een leuke rugzak of een flesje voor een baby.

Gerelateerde berichten

Recente berichten