Ultiem ontspannen? Neem een hangmat

Als je denkt aan een hangmat, dan zie je deze het meest van de tijd buiten hangen. Toch worden hangmatten ook steeds meer een serieuze accessoire binnen het interieur. Kleinere formaten, maar ook de grote formaten met een hangmat standaard zijn erg populair. Er zijn tal van opties denk hierbij aan: eenpersoons hangmatten, grotere eenpersoons hangmatten en tweepersoons hangmatten voor stellen. Let daarbij ook altijd goed op het maximum gewicht en daarna staat niks je meer in je weg om ultiem te ontspannen. Benieuwd hoe je een hangmat binnen je interieur én tuin verwerkt? Lees dan het artikel van Sfeer & Wonen en kom meer te weten over de hangmat.

Heerlijk de zomer doorbrengen in een hangmat in de tuin

Er blijft toch niets lekkerder dan een hangmat in de tuin in het zonnetje om van het buitenleven te genieten. Sommige mensen hebben misschien het gevoel dat hangmatten aan populariteit aan het inleveren zijn, maar deze zomer hangt Nederland weer lekker in zijn achtertuin! Het is niet langer nodig om hangmatten aan bomen te hangen. Ook in een tuin zonder bomen of palen kan met een hangmat standaard een heerlijke ligplek gemaakt worden. Hiermee zijn hangmatten een ideaal cadeau voor degene waarvan jij denkt dat hij het wel eens rustig aan mag doen. En vergeet niet accessoires erbij te kopen. Denk aan hoezen, kussens en dekentjes.

Haal deze lente een hangmat in huis

Hangmatten zijn niet alleen meer om buiten te gebruiken. Ook binnen biedt een hangmat een heerlijke ligplek. In Nederland hebben we nogal veel te maken met snel veranderende weersomstandigheden. Een week vol zon kan zo afgewisseld worden met een week vol met regen. Ook met de regen en kou wil je natuurlijk ultiem ontspannen. Precies om deze reden wordt een hangmat steeds vaker binnen het interieur verwerkt. Op deze manier heb je toch, terwijl de regen, wind en koud buiten tekeer gaat, het idee dat je jezelf schommelend in het paradijs waant. Ook is een hangmat een absolute eyecatcher binnen jouw interieur. Door de verschillende soorten materialen, kleuren en designs die beschikbaar zijn kun je altijd een hangmat kiezen die past bij jouw inrichting. Maak daarnaast gebruik van kussens en planten om de hangmat nog dat beetje extra sfeer en comfort te geven.

Ga jij ook voor de ultieme ontspanning?

Of je nou gaat voor de ultieme ontspanning in huis of in de tuin, een hangmat is altijd een waardevolle toevoeging! Ben je op zoek naar nog meer wooninspiratie artikelen van Sfeer & Wonen? Neem dan een kijkje op de rest van onze website. Wij houden je op de hoogte van alles omtrent lifestyle en wonen, de laatste woontrends en wooninspiratie voor binnen en buiten.

Gerelateerde berichten

Recente berichten