Twijfel niet langer. Kies voor een twijfelaar!

Wil je graag een tweepersoonsbed, maar is je kamer niet heel ruim? En vind je het wel fijn om aan beide kanten van je bed wat ruimte te hebben? Een twijfelaar bed maakt het mogelijk dat je deze wensen kan behouden. De afmetingen van een twijfelaar bed zijn 120X200. Een prima maat om samen in te slapen, of natuurlijk alleen. Over het algemeen is het ook een maat die in de meeste slaapkamers wel past. Afhankelijk van de vorm van de kamer en de ruimte die je tot je beschikking hebt, kan je het bed op verschillende manieren plaatsen. Meer informatie vind je in dit artikel van Sfeer & Wonen.

Creatief in de kleine ruimte

Heb je een studio of een ander soort kleine ruimte tot je beschikking? Maar wil je wel de mogelijkheid creëren om gezellig mensen te ontvangen? Een twijfelaar bed leent zich uitstekend voor een luxe lounge bank idee. Met wat leuke en comfortabele kussens tover jij je bed in een handomdraai om tot gezellige zithoek. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld van je kantoor een logeerkamer te maken, voor wanneer de familie op bezoek komt. En heb je geen ruimte voor een ‘echt’ tweepersoonsbed, maar wil je je gasten wel de luxe verstrekken van iets wat erbij in de buurt komt? Ook in dit soort situaties bied een twijfelaar vaak uitkomst. De afmetingen zijn perfect om het goede van twee werelden te combineren.

Materiaal en functionaliteit

Ook het materiaal waarvan het bed is gemaakt en de vorm spelen een belangrijke rol. Sommige bedden hebben een wat meer specialere vorm, waardoor het bed wellicht iets meer ruimte in beslag neemt dan de 120X200. Dit beslaat vaak enkel de omtrek van het deel waar het matras in komt te liggen. Een bed met een mooie boog aan het voeteneind kan bijvoorbeeld wat ruimer uitvallen. Meet daarom de kamer van te voren scherp op, alvorens je je zinnen op een bed zet. Twijfel je nog of je voor een eenpersoonsbed moet gaan, of voor een twijfelaar? Wat je dan wellicht over de streep kan trekken, is dat je met een twijfelaar net wat meer opbergruimte hebt. Dat is toch altijd wel een fantastisch extraatje van een bed: je kan eronder veel spullen kwijt, zonder dat het voor anderen zichtbaar hoeft te zijn. Als het aan Sfeer & Wonen ligt hoef je niet meer te twijfelen, maar gelijk te kiezen voor een twijfelaar!

Gerelateerde berichten

Recente berichten