Tegelstress? Ga voor de efficiëntie van witte tegels in de badkamer

Als je op zoek bent naar nieuwe tegels voor in de badkamer en je weet niet precies waar je het zoeken moet, ga dan voor de efficiëntie van witte tegels in de badkamer. Ben jij al bekend met de unieke charme van witte tegels? Klik op de link om te ontdekken wat er op witte tegels gebied precies mogelijk is. Witte tegels worden gezien als fantastische basis voor elk type badkamer. Op het gebied van wandtegels is wit de meest verkochte kleur. Wit staat natuurlijk voor frisheid en hygiëne. Wit is maagdelijk en rustgevend. Het doet aan een winterlandschap denken. Bovendien weerkaatst wit licht, waardoor de ruimte groter lijkt dan wanneer je een donkere kleur gebruikt. Witte tegels zijn in heel wat soorten en varianten aan te schaffen. Waar je vroeger alleen kleine tegels had, vind je tegenwoordig ook een groot assortiment grote tegels (ben je snel klaar), zoals de tegels in 60×60 cm.

De charme van wit

Witte tegels komen veel terug in badkamers, maar ook in keukens. Wit is de ideale neutrale kleur, die ook veel als schilderkleur op muren wordt gebruikt. Het grote voordeel van wit is dat het gemakkelijk met andere kleuren te combineren is. Ook bijna alle stijlen passen bij wit, van welk materiaal je ook gebruik wilt maken. Met een paar subtiele wijzigingen in je badkameraccessoires zet je een nieuw accent, passend bij het seizoen of bij je gevoel. Zoals gezegd, vergroot wit het ruimtegevoel meer dan enige andere soort tegels. Je hebt de keuze uit mat wit en glanzend licht. Wat het meest passend is, is weer afhankelijk van je smaak en of er veel of weinig direct daglicht bij je badkamer binnenvalt. Glanzende tegels hebben een luxe uitstraling, mat wit is discreet en strak. Je kunt wit het beste combineren met contrasterende kleur. Hoe je het ook doet, ga voor de efficiëntie van witte tegels in de badkamer.

Wit is keuzevrijheid

Wit de saaiste kleur? Welnee. Met witte badkamertegels kun je juist alle kanten op. Er zijn veel subtiele verschillen tussen verschillende tinten wit: het kleurpallet gaat van puur wit tot sneeuwwit en van eierschaalwit tot parelmoer. In moderne badkamers kom je vooral koele tinten wit tegen. Deze passen uitstekend bij hoogglans meubel of een meubel met accent. Gebroken wit is ideaal in combinatie met keramische vloertegels en badkamermeubels van hout. Wist je dat je niet eens gelimiteerd bent tot gladde tegels? Je hebt ook tegels met reliëf.

Voordelen van de witte badkamertegel

Wit is een tijdloze kleur: één die altijd hip en modieus is. Het is de meest simpele, maar ook meest elegante kleur. Niet voor niets zijn trouwjurken altijd wit – op de belangrijkste dag van haar leven is een vrouw alleen in die kleur gehuld. In een kleine badkamer maakt wit de kamer optisch groter. Gebroken wit heeft een luxe uitstraling, puur wit is klinisch, schoon en hygiënisch. Wie kiest voor fris, kiest voor wit. Je hebt de keuze tussen glanzende of matte afwerking.

Gerelateerde berichten

Recente berichten