Hoe je een geweldige sfeer creëert met led inbouwspots

De meeste mensen kennen ze wel; de led inbouwspots. Het zijn lampen die subtiel in het interieur zijn weggewerkt en die ook nog eens zuiniger zijn in energiegebruik dan andere lampen. Het leuke is dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten wanneer je besluit een ruimte te verlichten met led lampen. Zo kun je een bepaald deel van de ruimte als het ware accentueren door het gebruik van led spots. Je kunt bijvoorbeeld een spotlight bar maken. Door de inbouwspots in en rond de bar te plaatsen krijg je een super gaaf effect en zal de bar er meteen uitspringen. Naast deze voorbeelden zijn led inbouwspots nog voor veel meer doeleinden te gebruiken. Sfeer & Wonen licht ze in dit artikel verder voor je uit!

Jouw badkamer in de spotlights

Wanneer kun je gebruik maken van led inbouwspots? Wat goed is om te weten is dat led spots in alle ruimten te gebruiken zijn, zowel binnenshuis als buitenshuis. Zo kan je in de badkamer waterdichte led verlichting plaatsen waardoor de ruimte meteen een hele andere uitstraling krijgt. Daarvoor is er speciale badkamer led verlichting te koop. Deze led spots zijn namelijk waterdicht en kan je daardoor prima bevestigen op het plafond van de badkamer. De armatuur is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je altijd de spots kunt kiezen die het best in jouw badkamer passen.

De meeste doe-het-zelvers weten dit over led inbouwspots

Ben je ook een doe-het-zelver en wil je een ruimte verlichten met led inbouwspots? Dan zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden. Elke ruimte is natuurlijk anders en afmetingen van bijvoorbeeld de hoogte van het plafond kunnen sterk verschillen. Gelukkig heb je dan de mogelijkheid om te kiezen uit spots met verschillende inbouwdiepten. Als je niet helemaal zeker weet welke inbouwdiepte het meest geschikt is voor de ruimte kun je dit altijd even navragen. Bijna elke webwinkel voor led spots heeft een klantenservice waarmee je contact kunt opnemen voor dergelijke vragen.

Sfeervolle verlichting met led

Ga jij ook voor led inbouwspots? Led verlichting is helemaal van deze tijd, omdat het perfect past binnen elk modern design. En omdat je volledig creatief kunt zijn in het verlichten met led spots is elke ruimte die voorzien is van led verlichting uniek. Geef er nog een extra sfeervolle draai aan en plaats dimbare led spots. Door het aanbrengen van een inbouw led dimmer maak je verlichting op verschillende standen mogelijk, waardoor je kunt spelen met de ambiance. Elke kamer in je woning of kantoorruimte komt volledig tot zijn recht met de led spots. Jouw fantasie wordt werkelijkheid door het gebruik van mooie led inbouwspots!

Op zoek naar nog meer verlichting tips?

Zijn led inbouwspots ook iets voor jouw interieur? Of ben je juist op zoek naar een ander soort verlichting? Neem dan zeker een kijkje op de rest van de website van Sfeer & Wonen. Wij houden je op de hoogte van de laatste woontrends, interieurinspiratie, tuin ideeën en alles omtrent lifestyle en wonen.

Gerelateerde berichten

Recente berichten