Een blijvende herinnering aan de muur

Niks is mooiers dan iets geven waarmee je terug kunt denken aan een waardevolle herinnering. Ben je naar zoiets unieks op zoek? Bekijk dan een map poster, zoals een stad poster waar je elkaar voor het eerst hebt gezien. Met een map poster kun je daar dagelijks naar terugkijken omdat je die blijvende herinnering aan de muur hebt hangen. Het idee van een map poster is simpel, maar enorm doeltreffend. Andere decoratie gaat vaak na een tijdje naar een andere kamer, dus meer uit het zicht, of zelfs naar de rommelmarkt. Maar een gepersonaliseerde poster niet. Daar blijft een gevoel bij horen. Wil jij meer weten over die blijvende herinnering aan de muur? Sfeer & Wonen vertelt je graag iets meer!

Wonderbaarlijk, het menselijk geheugen

Het is een wonder hoe het geheugen werkt. Bijvoorbeeld; je hoort een zomerhit van een lange tijd terug, en je bent direct in gedachten terug bij die vakantie of verkering die je toen had. De muziek wekt een gevoel bij je op. Bedenk dat jij niet de enige bent, maar dat iedereen zoiets heeft. Een stel weet vaak nog feilloos waar zij elkaar ontmoet hebben, en als ze iets van die plek zien, zoals een stad poster, denken ze terug aan die tijd. Bij een map poster van Place the Moment zoek je eenvoudig de plek op waar je elkaar ontmoet hebt en zit dit gemakkelijk en snel om in één stijlvolle poster.  

Om zomaar te geven of als uniek trouwcadeau

Een map poster kun je natuurlijk zomaar als uniek cadeau geven, maar het is bijvoorbeeld ook een prachtig trouwcadeau. Traditioneel krijgt het bruidspaar altijd enorm veel praktische cadeaus. Ooms en tantes geven bijvoorbeeld een strijkplank en een pannenset. Later waren de stellen die in het huwelijk traden al voorzien van gebruiksvoorwerpen zoals pannen en bestek. Sterker nog, ze woonden allebei zelfstandig, gingen samenwonen en dan heb je teveel aan spullen. Wat moet je zo’n koppel dat alles heeft nog schenken? Waarbij mensen een persoonlijk cadeau leuk vinden, vraagt een stel nu vaak om geld als cadeau om de bruiloft te kunnen bekostigen. Waarom niet een combinatie? Een persoonlijk cadeau zoals een map poster, stad poster of ander leuk object voor aan de muur, hoeft niet duur te zijn.

Je maakt een bestaand gevoel tastbaar

In conclusie: altijd zal je de plek waar je elkaar ontmoet hebt blijven koesteren. Het is immers de locatie waar het leven een enorme ommekeer heeft gekregen. Dit gevoel wordt eerder sterker dan dat het afzwakt. Bijvoorbeeld als er kinderen komen, of als je tien of zelfs vijfentwintig jaar getrouwd bent. In de tussentijd herinneren jullie door de map poster die plek waar alles begon. Dat maakt een map poster, of stad poster zo bijzonder als trouwcadeau. Het is letterlijk een gepersonaliseerde poster waarmee je het bestaande gevoel zichtbaar en tastbaar maakt.

Gerelateerde berichten

Recente berichten