De meest populaire kleurentrends voor deurbeslag

Kleine veranderingen in huis kunnen zorgen voor een groot verschil in sfeer en gezelligheid. Wanneer je niet meteen nieuwe meubels wilt uitzoeken, maar wel van een andere sfeer wilt proeven, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het deurbeslag in je woning te veranderen. En dan hebben we het niet alleen over de deurklinken, maar ook over de sloten, scharnieren en ander sluitwerk. Probeer bijvoorbeeld eens een andere kleur! Om je een beetje op weg te helpen staan in dit artikel de drie grootste kleuren trends op een rijtje. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij De Oude Deurklink.

Goud deurbeslag

Eén van de grootste kleurentrends op het gebied van interieur is goud. We kennen immers allemaal de populaire gouden kranen en decoraties. Ook voor deurbeslag is goud een zeer populaire kleur. Met een gouden deurklink, of gouden scharnieren, zorg je er namelijk voor dat de deur opvalt en uitblinkt. Heb je veel gouden decoratie in huis? Dan past een gouden deurklink natuurlijk perfect bij je woonkamer. Maar ook wanneer je geen goud in huis hebt, zou je gouden scharnieren eens moeten proberen. Het geeft de deur een eigen karakter en zorgt voor een speels en warm effect.

Zwart

Zwart is misschien wel de populairste kleur op het gebied van deurbeslag. Op de website van De Oude Deurklink vind je niet alleen zwarte deurklinken, maar ook zwarte scharnieren, brievenbussen en sloten. Oftewel, alles om je voordeur helemaal af te maken. Maar zwart staat niet alleen goed bij de voordeur. Met zwarte accenten op je binnendeuren zorg je voor een stoere uitstraling in huis. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Kies dan voor één van de retro zwarte wc-deurklinken. Deze wc-sloten geven met woorden aan wanneer het toilet bezet of vrij is.

Nikkel

In de meeste huizen vind je nikkel deurklinken en scharnieren. Nikkel is een kleur die vaak wordt vergeleken met chroom of zilver. De kracht van nikkel ligt hem in de eenvoud van het design. De deurklinken vallen niet teveel op, maar zijn stijlvol en vooral eenvoudig afgewerkt. Nikkel deurbeslag is perfect voor interieurs waar minimalisme voorop staat. Nikkel is verkrijgbaar in zowel een glanzende als een matte versie. Ben je dol op nikkel, maar wil je toch iets bijzonders? Kijk dan op de website van De Oude Deurklink. Hier vind je deurklinken die zwart en nikkel met elkaar combineren, voor een stoer én minimalistisch effect.

Gerelateerde berichten

Recente berichten