Een hip kraamcadeau: Houten speelgoed voor een pasgeboren meisje

Vaak hebben mensen moeite met het uitzoeken van een perfect kraamcadeau, want je wil graag dat het een succes wordt en dat je dus aan de ouders laat zien dat je blij bent dat de baby is geboren. Maar wat koop je dan? Want als je gaat zoeken, dan zie je al snel de bomen door het bos niet meer. Wil je tips om het juiste kraamcadeau te vinden? Lees dan snel dit artikel op Sfeer & Wonen

Tips die jou helpen om het juiste kraamcadeau uit te zoeken

Als je op kraamvisite gaat, dan kan het uitzoeken van een cadeau erg lastig zijn. Want kies je voor speelgoed of kleding? De keuze is onbeperkt. Bedenk bij het zoeken van een babycadeautje dat goedkoop duurkoop is. Ga daarom voor kwaliteit. Vaak is goedkope babykleding na een paar keer wassen echt gekrompen. Dit is natuurlijk zonde van je geld. Kies in plaats daarvan voor één mooi setje, een rompertje, of een broekje met een shirtje. Vaak kies je voor een cadeautje wat jij mooi vindt, maar doe dit niet! Houdt de stijl van de moeder in je achterhoofd. Wat vindt zij leuk? Vind je dit lastig? Je kunt ook iets kopen in de kleur van het geslacht van de baby. Dus kies roze voor een meisje of blauw voor een jongetje. Ook neutrale kleuren, zoals wit, grijs en groen, zijn altijd goed.

Houten speelgoed voor een meisje

Een hip kraamcadeau wat je kunt geven aan een pasgeboren meisje, is houten speelgoed. Dit kan dan niet direct gebruikt worden, maar zodra het meisje kan kruipen, kan het meisje ermee spelen. Dit speelgoed gaat veel langer mee dan plastic speelgoed. Omdat houten speelgoed veel duurzamer is, kan het dus generatie op generatie doorgegeven worden. Het houten speelgoed is veel veiliger voor het kindje, want er zitten geen giftige stoffen in. Houten speelgoed is er eigenlijk in alle soorten en maten, zo heb je bijvoorbeeld een treintje, rollerbanen, kaptafeltjes of keukentjes. Je vindt dit online en in babywinkels.

Andere hippe kraamcadeaus

Wat je ook kunt geven aan een pasgeboren meisje is een kraamcadeau met naam erop. Zo kan je kleding met een naam erop laten borduren. Maar je kunt ook een rugzakje of koffertje met een naam laten bedrukken. Dit maakt het erg persoonlijk. Daarnaast kan je ook kraamcadeaus met elkaar combineren. Populaire kraamcadeaus zijn een bijtring, rompertje, knuffeldoekje of babyverzorgingssetje.

Succes met het uitzoeken van een geschikt kraamcadeau!

Gerelateerde berichten

Recente berichten