Kom tot rust in een ontspannen badkamer

Hecht jij waarde aan een ontspannen badkamer en wil je dat jouw huis een plek is, waar je heerlijk tot rust kunt komen na een lange werkdag? Geniet je van lange avonden in bad of die verfrissende ochtend douche voor je op de fiets springt om weer naar kantoor te vertrekken? Een ontspannen badkamer draagt bij aan je geluksgevoel en is bovendien een leuke toevoeging aan je huis. 

Een kleine badkamer gezellig maken

Heb jij een kleine badkamer en weet je niet zo goed hoe je het interieur kunt opleuken? Heb je weinig plek voor een personal touch, maar wil je toch die ontspannen sfeer creëren? Probeer dan de ruimte in verticale zin te benutten. Bevestig bijvoorbeeld plankjes, waarop je een gezellige foto neer kunt zetten in een lijst, die qua kleurstelling matcht met de rest van je badkamer. Zet vetplanten in het raamkozijn of kies voor een prachtig rek met klimplanten langs je badkamer muur. Zo maak je jouw badkamer levendig zonder veel ruimte nodig te hebben. Ook een plank vol potten badzout en zeep vrolijkt de ruimte op. Zin in unieke details? Wat dacht je van een plafondschildering waar je heerlijk naar kunt kijken, terwijl je ligt te badderen?

Een losstaand bad

Heb je juist wel veel ruimte in je badkamer? Overweeg dan de aanschaf van een op zichzelf staand bad. Zo’n bad geeft je badkamer een luxueuze uitstraling en stelt je in staat om languit te genieten van het warme water, na een intens hardlooprondje of een stressvolle werkdag. Natuurlijk kun je ook een badkuip voor twee personen aanschaffen. Nog steeds ruimte over? Heb je er wel eens over nagedacht om een infrarood sauna in te bouwen? Wat is er nou meer ontspannen dan een heerlijke sauna zonder bang te hoeven zijn, dat iemand je komt storen? Ingebouwde speakers maken het mogelijk je favoriete muziek te luisteren en een wierookstaafje zorgt ervoor, dat je badkamer altijd lekker ruikt.

Je badkamer decoreren

Wil je die witte badkamertegels bedekken met een persoonlijke wanddecoratie? Wat dacht je van een canvas bedrukt met eigen foto of een spaanplaat met een afbeelding naar keuze? Andere leuke ideeën om je badkamer te decoreren zijn bijvoorbeeld een schaal met schelpen of stenen van je favoriete vakantiebestemming; glazen potten met zand of een koord met vrolijke zeepfiguren. Bij het inrichten van je badkamer is het belangrijk, dat je je gevoel volgt. Voel jij je fijn en ontspannen bij jouw badkamer?

Ben je geïnspireerd door Sfeer & Wonen en ga jij ook jouw eigen ontspannen badkamer creëren? Of heb je zelf nog tips en wil jij graag zelf een inspiratie artikel schrijven op Sfeer & Wonen? Leuk! Wellicht kunnen we een leuke samenwerking aan gaan. 

Gerelateerde berichten

Recente berichten

Het kappen en verwijderen van bomen

Om verschillende reden van belang zijn om een boom, of een aantal bomen te laten kappen. Toch is het kappen van bomen is vaak niet iets wat je zomaar even doet. Ben je benieuwd wat er nog meer komt kijken bij het kappen of rooien van bomen? Sfeer & Wonen vertelt je hier graag iets meer over!

De voordelen en mogelijkheden van duo rolgordijnen

Het gebruik van gordijnen binnen jouw interieur is van groot belang! Alle soorten gordijnen zullen de sfeer in je huis min of meer beïnvloeden. Met dit in gedachte treden duo rolgordijnen de laatste jaren nadrukkelijker op de voorgrond. Benieuwd waarom duo rolgordijnen binnen jouw interieur niet kunnen ontbreken? Sfeer & Wonen vertelt je graag iets meer over het type gordijn en zet alle voordelen voor je op een rijtje!

Een houten overkapping in de tuin? Hier moet je aan denken!

Op zoek naar een nieuw klusproject om in je vrije tijd mee aan de slag te gaan? Het maken van een overkapping voor in je tuin is dan een uitstekend idee. Met een houten overkapping bereid je jouw tuin perfect voor op de de lente en zomer. Sfeer & Wonen geeft je de nodige ideeën en inspiratie voor het maken van een houten overkapping.

Sfeer & Wonen trends: De retro woonstijl

Onder het mom van ‘Vroeger was alles beter’ licht Sfeer & Wonen de tijdloze retro woontrend uit. Een retro interieur of retro inrichting is allang niet meer de nieuwste woontrend. Toch is het een trend die elk jaar binnen wonen blijft terugkomen. Hierdoor wordt een retro woonstijl dan zowel als klassiek, tijdloos en modern gezien. Sfeer & Wonen geeft je graag iets meer informatie over de woontrend en ook een aantal handige retro interieur tips!

Op een slimme manier de tuin onderhouden

Wereldwijd staan de technologische ontwikkelingen niet stil. Ook technologische ontwikkelingen voor de tuin blijven niet onopgemerkt. Met een robot grasmaaier heb je een slimme oplossing om de tuin te onderhouden. Benieuwd naar de functies, varianten en waarom je voor een robot grasmaaier moet kiezen? Sfeer & Wonen zet deze punten voor je op een rijtje!